Ga naar de inhoud

Werkwijze

Intake en onderzoek

Tijdens de screening en intake wordt uitgebreid gevraagd naar je hulpvraag/klachten. Er worden specifieke vragenlijsten ingevuld en een lichamelijk onderzoek gedaan. We geven voorlichting over de functie van het bekken, wervelkolom en/of bekkenbodem in relatie tot je hulpvraag/klachten.
Na de intake en het onderzoek zullen wij samen een behandelplan opstellen. Afhankelijk van de klachten bepalen we welke behandelvorm het meest effectief zal zijn. Samen bespreken we het behandelplan en worden er, waar nodig, vragenlijsten afgenomen en krijg je (bij bekkenbodem problematiek) formulieren mee om het  plas-, drink- en/of ontlastingspatroon bij te houden.
Wij vinden het belangrijk dat je goed begrijpt wat de oorzaak van de klachten zijn en wat je zelf kan doen.


Indicaties

Wat voor klachten je ook hebt in en rond je bekken of wervelkolom: wij kunnen je helpen. Als bekkenfysiotherapeuten en manueel therapeut zijn we er voor iedereen. Dus voor mannen, vrouwen en kinderen.  klik op de link voor alle indicatie voor bekkenfysiotherapie of manueel therapie.

Intake en onderzoek

Wij  kunnen,  met de ervaring die wij hebben en de multidisciplinaire aanpak, snel je klachten in beeld brengen en aan het herstel beginnen. Onze missie en passie is betrouwbare en betrokken zorg voor klachten rond het bekken, wervelkolom en de inwendige organen en van de bekkenbodem. Blijf niet lopen met deze klachten! Wij helpen je graag.

Behandelingen

Bij de behandeling wordt er nauw samengewerkt met andere disciplines zoals de huisartsen, urologen, gynaecologen, maag-leven-darm artsen, seksuologen, internisten, psychologen, verloskundigen, revalidatieartsen en continentie-verpleegkundigen, orthopeden, podologie en andere disciplines. Doordat we tegenover het ziekenhuis werken zijn de lijntjes kort.

De werkwijze van Carina & Regina is echt fijn. Na zo lang met klachten te hebben gelopen en me nooit gehoord gevoeld te hebben heb ik nu geen problemen meer!

ALBERT GARRETT

Problemen in je bekken(bodem) of wervelkolom?

Wil je ook van je klachten af?
Maak een afspraak.