Ga naar de inhoud

Over ons

Regina


Regina Heesen

bekkenfysiotherapeut

Mijn naam is Regina Heesen, trotse moeder van 3 mooie jongens en op pad met een missie samen met mijn collega’s Carina en Anita.

Mijn missie is mijn passie: bekkenfysiotherapeut zijn! Professionele, betrouwbare zorg voor iedereen die klachten rondom het bekken ervaart.  Ik werk heel graag samen met jou om te kijken hoe we jouw klachten weer kunnen verbeteren. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat we elkaar kunnen vertrouwen. Je je gehoord voelt en ervaart dat we samen kunnen bouwen aan je herstel.

Mijn passie is mijn werk. Hoe mooi dat ik met jou aan de slag mag met vaak nare klachten als pijn en beperkingen met poepen, plassen en seksualiteit. Ook samen met zwangeren werken aan preventie van klachten, verminderen van pijn en beperkingen, voorbereiden op je bevallingen natuurlijk ook werken aan je herstel. Wat een prachtig beroep heb ik. Hopelijk mogen we je snel ontvangen in onze praktijk.

Carina


CARINA BOKKERS

(kinder) bekkenfysiotherapeut

Ik ben Carina en woon met Michel in Nijkerk samen met onze kinderen Nick en Ashley. Meer dan 16 jaar werkte ik als bekkenfysiotherapeut in Hoevelaken en sinds 2022 zet ik mijn ervaring met bekkenbodemproblematiek bij mannen, vrouwen en kinderen voort in het Bekkenzorgcentrum in Harderwijk en Putten.

Belangrijkste vind ik om goed te luisteren en dat patiënten zich veilig voelen bij mij. Zelfs bij het bespreken van zeer moeilijke onderwerpen. Samen met jou ga ik op zoek naar wat de juiste behandeling is om je klachten zo snel mogelijk te verbeteren.

Anita


Anita Aan ’t Goor

manueel therapeut

Mijn naam is Anita, geboren en getogen Harderwijker. In deze stad woon ik met veel plezier samen met mijn man en 2 lieve jongens, Senn en Duuk.

Vanaf 2009 ben ik werkzaam als Fysiotherapeut. In 2015 heb ik de master Manuele therapie afgerond aan de SOMT. Dit vanwege mijn grote interesse in onder andere de wervelkolom.

Waar ik voldoening uit haal? Fijn contact opbouwen met patiënten en deze op de juiste wijze kunnen helpen. Hoe complex de klacht ook is, samen kijken we naar de hulpvraag en stellen we een persoonlijk behandelplan op waarin ook de patiënt een rol krijgt in zijn herstel. Mijn doel is ieder de beste zorg te verlenen. Dit doe ik niet alleen, maar met een netwerk van specialisten en zorgverleners. Ik kijk er naar uit om je te mogen helpen!

BEKKENZORGCENTRUM

Over onze praktijk

Putten

We hebben een mooie praktijkruimte in Putten. Graag verwelkomen wij mannen, vrouwen en kinderen met bekken(bodem) en wervelkolom (hoofd/nek tot stuit) gerelateerde klachten in de locatie Verloskundig praktijk Putten aan de Engweg 21 . Een prachtige lichte praktijkruimte met alle faciliteiten en voldoende gratis parkeergelegenheid aan de overkant van de praktijk.


Vrouwencentrum Harderwijk

Vanaf Mei 2022 zijn we ook samen met De Verloskundigen Harderwijk en andere disciplines met Het Vrouwencentrum gestart. Op de mooie locatie tegenover het ziekenhuis Sintjansdal. Een nieuw, stijlvol centrum waar disciplinair werken op de voorgrond staat. Parkeren kan in de straat naast het vrouwencentrum gratis met blauwe kaart (achter de praktijk, bij het CJG achter de slagboom, ook met een code bij ons op te vragen) en betaald op het parkeer terrein naast het pand. Ook hier verwelkomen wij jullie graag, met bekken(bodem) gerelateerde klachten.


Vergoeding bekkenfysiotherapie

Jouw belang stellen wij voorop. Wij willen kwalitatieve, zinvolle zorg leveren. En dat is precies de reden waarom wij contractvrij werken.

Je verzekeringspolis vergoedt de kosten van de behandeling geheel of gedeeltelijk. Als je dit precies wilt weten, neem dan contact op met je verzekeraar.

Heb je vragen? Wij helpen je graag: tel 0341-202070

Wil jij ook geen klachten meer rond je bekken(bodem)of wervelkolom?